Kids@thepark: een ideale en gezellig dag met je gezin! De kids vermaken zich de hele dag in het park, ouders kunnen heerlijk rondkijken, shoppen en op het terras genieten van een hapje en een drankje!

Voor het eerst is kids@thepark een twee dagen durend evenement, en wel op zaterdag 2 en zondag 3 september 2017. Dan vindt de 5e zomereditie plaats van kids@thepark.
Beide dagen is van 10.00 – 17.00 uur het knusse Prins Bernhardplantsoen in Hengelo weer omgetoverd tot een gezellig familiepark! De entree is gratis en er is van alles te doen en te zien o.a.:

  • vele kramen en tenten met uiteenlopende producten voor het hele gezin
  • groot podium met diverse optredens
  • modeshows
  • verschillende kinderworkshops
  • diverse sport- & spelactiviteiten
  • spectaculaire atracties

 

We bestaan 5 jaar, hoera! Daarom een extra feestje in het park met een Pannakooitoernooi & kids@thepark Got Talent. Doe je mee?

kids@thepark Got Talent
Ter ere van dit 5-jarig bestaan organiseren we, in samewerking met Hengelose Basisscholen, een talentenjacht kids@thepark Got Talent! In jouw klas op school wordt een voorronde gehouden, de winnaar(s) mag/mogen optreden op ons grote kids@thepark podium voor honderden mensen publiek! Gaaf toch! Een echte jury, natuurlijk met onze Sproet, kiest 3 winnaars en zij krijgen een prijs. Maar niet alleen de winnaars krijgen een prijs maar ook zijn/haar hele klas! Je kan bijvoorbeeld een bon winnen van Spellenspeciaalzaak de Dondersteen, een ijsjes-bon of wie weet win jij wel een professionele fotoshoot! Dus zorg dat je meedoet met jou klas en kom daarna je klasgenootje aanmoedigen tijdens kids@thepark Got Talent op 2 & 3 september! Heeft je juf of meester geen voorronde in de klas georganiseerd maar wil je wel graag bij ons optreden? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , stuur een kort filmpje mee van je act en wie weet mag jij wel optreden via een ‘wildcard'!

Pannakooi Toernooi
Tijdens kids@thepark op 2 & 3 september organiseren we een Pannakooi Toernooi voor de F jeugd en de mini's. Gedurende het weekend worden er allemaal wedstrijdjes van 10 minuutjes gehouden, 3 tegen 3. Op zaterdag de mini’s en op zondag de Fjes. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen voor de winnaars bij de mini’s en bij de Fjes! Doe je mee met jouw team? We ontvangen graag van je coach een aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Of stel zelf een leuk team samen, dat mag natuurlijk ook! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

Graag tot ziens op 2 of 3 september bij kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo!